Sluit Logo i-online
Veilig winkelen
Vandaag besteld, morgen geleverd
Gratis levering vanaf € 50
Hulp nodig? +32 56 33 23 71

Cookie- en privacybeleid


In de volgende tekst wordt gedetailleerd beschreven hoe I-ONLINE bvba uw persoonsgegevens gebruikt en verzamelt en u informeert over de maatregelen die worden genomen om de bescherming van uw persoonsgegevens bij het gebruik van de Website te waarborgen overeenkomstig de bepalingen van de Verordening van het Europees Parlement en de Raad betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van richtlijn 95/46/EG (Referentie 2016/679 - algemene verordening gegevensbescherming).

I-ONLINE beschermt de privacy van zijn internetgebruikers door de geldende regelgeving na te leven. Zo heeft I-ONLINE, als verwerkingsverantwoordelijke, de Belgische Privacycommissie (hierna de "PC") in kennis gesteld van de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens.

I-ONLINE kan uw persoonsgegevens verzamelen, in het bijzonder:
⁃ via het "Contact"-formulier
⁃ wanneer u zich abonneert op de elektronische nieuwsbrief van I-ONLINE
⁃ wanneer u uw "Account" op de website van I-ONLINE aanmaakt
⁃ wanneer u gebruik maakt van onze directe telefonische contactdienst met de Klantendienst van I-ONLINE.

Persoonsgegevens" verwijst naar informatie over u als natuurlijke persoon die u vrijwillig verstrekt door een formulier in te vullen op de website van I-ONLINE, of die I-ONLINE verzamelt in het kader van uw browsen en die, ongeacht de aard ervan, u direct of indirect kan identificeren. Persoonsgegevens omvatten nominatieve gegevens (zoals uw naam, contactgegevens) en elektronische identificatiegegevens die op of vanaf uw computer beschikbaar zijn (zoals "cookies", "IP-adressen" of uw browservoorkeuren). Uw elektronische identificatiegegevens identificeren uw verbindingsterminal of de bezochte pagina's op de website van I-ONLINE tijdens uw browsen en zijn over het algemeen onvoldoende om u te identificeren op naam.

Identiteit van de voor de verwerking verantwoordelijke en Doel van de verwerking

De persoonsgegevens die op deze website van I-ONLINE worden verzameld, kunnen worden gebruikt door zijn verschillende dochterondernemingen, in het bijzonder I-online bvba, met het ondernemingsnummer BE 0715.683.024 en maatschappelijke zetel I-online bvba, Oratiumstraat 45 in
7700 Moeskroen, als voor de verwerking verantwoordelijke teneinde:
- de relatie met zijn klanten en prospecten te beheren via het "Contact"-formulier
- hun zijn diensten aan te bieden, zoals:
⁃ het abonnement op de I-ONLINE-nieuwsbrief
⁃ het creëren van een persoonlijke ruimte "Uw account" die de persoonsgegevens opslaat die de gebruiker kan wijzigen

Sommige van de verzamelde persoonsgegevens zullen ons in staat stellen u informatieve nieuwsbrieven en commerciële verzoeken te sturen via e-mail. Wij zullen ervoor zorgen dat wij uw voorafgaande toestemming verkrijgen op het verzamelformulier op de website van I-ONLINE door het antwoord "Ja" aan te vinken op de vraag "Ik wil graag informatie over nieuws, nieuws, nieuwigheden en evenementen en gepersonaliseerde aanbiedingen ontvangen van I-ONLINE op het door mij opgegeven emailadres".

De informatie die I-ONLINE nodig heeft om de hierboven beschreven taken uit te voeren wordt met een sterretje aangeduid op de verschillende pagina's van de website van I-ONLINE. Andere informatie is optioneel en stelt ons in staat u beter te leren kennen en onze communicatie en diensten aan u te verbeteren. De door I-ONLINE verzamelde informatie omvat uw naam en voornaam, postadres, e-mailadres en telefoonnummer.

Rechten die de bezoeker heeft om zijn gegevens te controleren (recht van toegang, rechtzetting en verzet)

Gebruikers die hun persoonsgegevens via de website van I-ONLINE hebben verstrekt, hebben recht op toegang tot en rechtzetting van onjuiste persoonsgegevens door een brief met een kopie van een identiteitsbewijs met een handtekening te sturen naar onze commerciële en marketingdienst:
- per post: door te schrijven naar I-online bvba – Risquons-toutsteenweg 310 – 7700 Moeskroen
- per e-mail: door een e-mail te sturen naar info@i-online.be