Sluit Logo i-online
Veilig winkelen
Vandaag besteld, morgen geleverd
Gratis levering vanaf € 50
Hulp nodig? +32 56 33 23 71

Bestellen


1. Alle informatie die door de klant wordt verstrekt bij het invoeren van de gegevens voor zijn bestelling, bindt hem. I-ONLINE kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor fouten die door de klant worden gemaakt in de contactgegevens van de ontvanger van de bestelling (met name leveringsadres, factuuradres) en voor vertragingen in de levering of voor de onmogelijkheid om de bestelde producten te leveren die deze fouten zouden kunnen veroorzaken.

2. Automatische registratiesystemen zijn het bewijs van de aard, de inhoud en de datum van de bestelling.

3. Bij de ontvangst van zijn bestelaanvraag bevestigt I-ONLINE aan de klant dat het zijn bestelling aanvaardt door een bevestigingsbericht te sturen naar het e-mailadres dat deze laatste bij het registreren van zijn bestelling heeft opgegeven. De verkoop wordt pas gesloten vanaf de verzending van de bestelbevestiging.

4. In het algemeen behoudt I-ONLINE zich het recht voor om een bestelling van een klant te weigeren of te annuleren, in het bijzonder in geval van een betalingsprobleem met de betrokken bestelling of een geschil met betrekking tot de betaling van een eerdere bestelling.

5. Bijna alle producten zijn op voorraad. Indien het bestelde product niet of niet meer onmiddellijk beschikbaar is, informeert I-ONLINE de klant per e-mail over de leveringstermijn. Indien de opgegeven termijn de klant niet tevredenstelt, kan hij ervoor kiezen om zijn bestelling te wijzigen of te annuleren.

6. Alleen rechtsbekwame personen mogen een bestelling plaatsen.