Sluit Logo i-online
Veilig winkelen
Vandaag besteld, morgen geleverd
Gratis levering vanaf € 50
Hulp nodig? +32 56 33 23 71

Retouren


TERUGZENDINGEN EN OMRUILINGEN VAN PRODUCTEN

De koper beschikt over een termijn van 14 dagen vanaf de levering van de bestelling (overeenkomstig de wetten van het Franse consumentenwetboek (Art L121-16)) om elk product dat niet in de originele en ongeopende verpakking zit, terug te zenden.
I-ONLINE zal dan het teruggezonden product terugbetalen in de vorm van een tegoedbon voor op zijn website. De portokosten voor de terugzending zijn ten laste van de klant (€ 7,90).

Dit recht is van toepassing op defecte producten of producten die niet conform zijn met de bestelling. Daarentegen kunnen we niet het volgende terugnemen:

  •  teruggezonden artikelen die onvolledig, beschadigd, open (veiligheidsdop) of door de klant bevuild zijn
  • artikelen die niet intact met de etiketten in hun originele verpakking (indien aanwezig) worden teruggezonden;
  • geen enkel product zal worden teruggenomen, omgeruild of terugbetaald wegens een allergie.
  • pakjes waarvoor geen enkel element de afzender kan identificeren (noch de bestelling, naam, voornaam, adres of telefoon), elementen die op gewoon papier bij het/de teruggezonden product(en) moeten worden geschreven...

De kosten van de terugzending zijn altijd ten laste van de afzender. De terugzending van de producten zal aanleiding geven tot een tegoed, gelijk aan de aankoopprijs van het (de) gekochte product(en). Het tegoed omvat dus niet de eventuele leveringskosten.
Zodra uw terugzending is behandeld, sturen wij u een e-mail of bellen wij u om u te informeren over het bedrag van uw tegoed. De koper heeft dan de mogelijkheid om dit tegoed te gebruiken om zijn producten om te ruilen of een terugbetaling te krijgen.

HET ONTVANGEN PRODUCT SCHIKT U NIET EN U WILT UW HERROEPINGSRECHT UITOEFENEN?

Geen probleem, u kunt de producten volgens de bepalingen in de algemene verkoopsvoorwaarden terugzenden naar het onderstaande adres.
I-Online bvba
Chaussée du risquons-tout 310
7700 Moeskroen
België
Wij vragen u om bij voorkeur het onderstaande formulier te gebruiken om uw herroepingsrecht uit te oefenen.
https://economie.fgov.be/sites/default/files/Files/Forms/Formulaire-de-retractation.pdf
De kosten van de terugzending zijn ten uwen laste.
OPGELET: voor medische hulpmiddelen bestaat er een specifiek herroepingsrecht:
Voor medische hulpmiddelen geldt het recht van afstand voor de verzending van het pakje door ons. Om volksgezondheidsredenen kunnen verzonden medische hulpmiddelen niet worden teruggenomen.
Op deze principes geldt een uitzondering in het geval dat deze medische hulpmiddelen defect zouden zijn, in welk geval u ook na de verzending het recht zou hebben om zich terug te trekken.

HEBT U HET VERKEERDE PRODUCT ONTVANGEN?

Mocht u het verkeerde product ontvangen bij de levering, neem dan binnen 14 dagen contact op met onze klantendienst om een terugzending en een nieuwe zending te plannen.
De kosten van de terugzending en de tweede verzending zijn uiteraard ten uwen laste.

STELT U SCHADE VAST BIJ DE LEVERING?

Als het ontvangen pakje beschadigd blijkt te zijn, is het raadzaam om het pakje te weigeren. Het zal bij ons terugkomen en wij zullen een geschillendossier openen met de vervoerder. Wij zullen u dan binnen 14 dagen na terugzending van het pakje een tweede pakje sturen.
Als de ontvangen producten beschadigd zijn, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantendienst. Wij kunnen dan een geschillendossier openen bij de vervoerder en de beschadigde producten binnen 14 dagen opnieuw naar u opsturen of de goederen binnen 14 dagen terugbetalen.
OPGELET: Gelieve foto's van het pakje te nemen door het nummer van het pakje EN de beschadigde producten bij ontvangst te tonen. Wij zullen het nodig hebben in geval van een geschil met de vervoerder.

HEBT U EEN VRAAG?

Voor vragen over terugzendingen kunt u altijd contact opnemen met onze klantendienst.